IL 50 - Free standing radiator 300W IL 50

57,49
9 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Kleur:
Rood Wit

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over IL 50 - Free standing radiator 300W IL 50

Last van stijve spieren en spierpijn? Of heeft last van een neus-, keel- of ooraandoening? De Beurer IL50 infrarood warmtestraler kan je hierbij helpen.

De warmte bevordert je doorbloeding en versnelt het stofwisselingsproces in het bestraalde gebied. Zo worden genezingsprocessen in uw lichaam gestimuleerd.

Je kan deze infraroodlamp ook gebruiken bij schoonheidsverzorging, bijvoorbeeld bij een onzuivere huid. De warmte van het licht reinigt de huid tot diep in de poriën en zorgt voor een intensievere en snellere opname van crèmes en andere cosmetische ingrediënten.

Deze infraroodlamp straalt IR-A uit. Dat is infrarood licht met een korte golf. Dit infrarode licht is de meest therapeutische infraroodstraling. Het dringt tot ongeveer 6 millimeter door in de huid en verlicht zo spierpijn en reumatische pijn.

Deze Beurer infrarood warmtestraler IL50 vermindert spierklachten en verkoudheid d.m.v. het uitstralen van diepwerkende infrarood warmte. Deze infraroodwarmtestraler beschikt over automatische uitschakeling.

Kenmerken

  • Tijdinstellingen tot 15 minuten mogelijk

  • Deze warmtestraler beschikt over een groot stralingsoppervlak en heeft een verstelbaar kantelmechanisme

  • Maximaal vermogen 300 Watt

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: