Finsuola Sauna opgietmiddel Dennen-mint 250ml

21,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Finsuola Sauna opgietmiddel Dennen-mint 250ml

De FinSuola sauna-opgietmiddelen zijn samengesteld voor een echte Finse sauna beleving. De heerlijke geuren vergemakkelijken de ademhaling en zijn bijzonder fris. De opgietmiddelen van FinSuola bevatten etherische oliën, met speciaal geselecteerde fijne kruiden. In de geuren zit geen toevoeging van synthetische stoffen.

Het gebruik van de Finsuola opgietmiddelen gebruik 35ml water per m3 sauna-inhoud (bij het gebruik van meer water kan dat tot verbranding leiden van huid- en luchtwegen) meng in een sauna-emmer 5ml. Finsuola-opgietmiddel met 1 liter water lepel vervolgens het mengsel in kleine hoeveelheden over de stenen van de saunakachel het mengsel zal gaan verdampen en de heerlijke frisse geur verspreidt zich in je cabine

De Finsuola producten staan onder regelmatige controle van de IFRA. Hiermee voldoen de Finsuola producten altijd aan de wettelijke voorschriften. Het merk Finsuola Finsuola is een gespecialiseerde fabrikant voor sauna, stoombad en kruidenbad producten. Het bedrijf levert al jaren een zeer uitgebreid assortiment aan geur- en reinigingsproducten, waterbehandeling, hygiëne en preventieproducten. Ook is Finsuola onze totaalleverancier voor technische oplossingen om geurenstoffen te verpompen en te verstuiven. In het eigen laboratorium worden steeds nieuwe producten ontwikkeld. Alleen natuurlijk ingrediënten dienen als basis voor de geurproducten. De ingrediënten staan continue onder zeer strenge controle van IFRA (Internationale Fragrance Association). Voor Saunacompleet is Finsuola een zeer gewaardeerde leverancier omdat we altijd een 100% kwaliteitsproduct kunnen leveren.