Douche Concurrent Stoomcabine Aqua Diamond 1 Persoons 100x100x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets Voetmassage LED Verlichting

2 099,- 1 199,-
De beste prijs bij Douche-concurrent.nl


Merk:
Categorieën:

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DPD

Over Douche Concurrent Stoomcabine Aqua Diamond 1 Persoons 100x100x220cm Mengkraan Regendouche Massagejets Voetmassage LED Verlichting

Houdt u van ruim en comfortabel stomen en douchen? Maar houdt u ook van een prachtig design? Dan is de Aqua Steam Diamond XL een stoomdouchecabine die u zal aanspreken. De Aqua Steam Diamond XL geeft uw badkamer een luxe uitstraling door de bijzonder fraaie combinatie van glas en aluminium, gecombineerd met vele luxe extra's.

Stoomcabine Aqua Steam Diamond XL is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Zo bevat deze cabine veiligheidsglas, uit hoogwaardig kunststof gefabriceerde handvaten en een met glasvezelversterkte douchebak.

Verder is deze stoomcabine uitgerust meet FM-radio/CD/MP-3 functie. De twee laatstgenoemde dienen aan te worden gesloten d.m.v. een AUX-aansluiting, die is inbegrepen bij deze cabine. Ook bevat dit product een telefoonfunctie, die eveneens aangesloten dient te worden op de AUX-aansluiting.

U heeft de keuze om te kiezen uit een meng- of een thermostaatkraan. Met een mengkraan dient u het water zelf in te stellen, op de voor u juiste temperatuur. Bij een thermostaatkraan ligt dit echter anders. De thermostaatkraan bevat voorgeprogrammeerde temperaturen, die met een simpele draai aan de knop worden afgesteld.

Stoomcabine Aqua Steam Diamond is de belichaming van de termen design en comfort. Deze cabine past in elke moderne badkamer.

Specificaties

Productinformatie
EAN : 7081243296149